| Forum Home > Chemtrails > Witamy w ERZE Chemtrails ?w! | ||
|---|---|---|
|
Member Posts: 8 |
Witamy w ERZE Chemtrailsów! http://www.youtube.com/watch?v=3wlqfCk7b0M
| |
| ||
|
Member Posts: 86 |
Ostatnie 3 dni to istna plaga tych oprysków - przynajmniej w mieście w którym mieszkam nie wiem czy to dlatego że niebo było akurat bezchmurne i łatwiej jest dostrzec coś takiego czy może jednak zwięszają intensywność lotów w końcu pora na szczepienia - czy chcą jeszcze bardziej i szybciej osłabić nasze osrganizmy żeby rzeczywoście wybuchła epidemia? | |
| ||
|
Member Posts: 14 |
tez to zauwazylem
widzialem wyrazny bialy pas przecinajacy niebo ktory powoli sie rozplywal tworzac biale obloki cienkie jak zaslony po dluzszym czasie wyrazny bialy pas sie rozplynal pozostawiajac te zaslony
nie wiem co to jest
szkoda ze nie obserwowalem wczesniej nieba moze bym zauwazyl jakis samolot te zaslony to nawet slonca nie zaslonia sa takie cienkie | |
| ||
|
Tak to samoloty jeśli ktoś by mi o tym nie powiedział prawdopodbnie bym tego niedostrzegł - warto obejrzeć filmy na tym portali odności chemtrials - opisywane figury tj kratka, przecięcie trzech pasów tworzących w środku trójkąt wszystko to było bardzo widoczne w ostatnich dniach - wcześniej widziałem to raz na tydzień dwa a teraz 3 dni pod rząd stąd moje zapytanie, może to ze względu na czyste niebo (łatwiej to zobaczyć a może żeczywiście zwiększyli intensyność) | |
| ||
|
Member Posts: 233 |
uwazajcie, w szczecinie od 2 dni pelno tego, mam zdjecia W innych miastach tez moga to robic wlasnie teraz. wypatrujcie krzyży na niebie, potem tworzą szachownicę !!! Po tym gównie strzeliły mi zatoki, nie wypuszczajcie dzieci na dwór, sami tez ograniczcie przebywanie na dworzu | |
| ||
|
Member Posts: 194 |
Przestało to być zabawne bo też widzę tego cholerstwa coraz więcej. Latają też samoloty ale ich smugi się szybko rozpływają, a te potrafią wręcz godzinami wisieć. Trza iść kupić maskę gazową z pochłaniaczem. Ale na Wirusy raczej nie pomoże ;/
| |
|
-- Si vis pacem para bellum
| ||
|
Właśnie wstałem i kolejny dzień - to chyba rzeczywiście wzmorzony ruch - sprawdzcie proszę w waszych miastach. Wczoraj wieczorem zrobiłem sobie spacer - a ponim lekki ból gardła, brzuch wzdęty jak armata - ja i żona położyliśmy się wcześniej spać jakieś dziwne zmęczenie - może jestem przewrażliwiony? | |
| ||
|
Member Posts: 7 |
U mnie to samo. Jest niedziela, około 10:00, wstaje i idę na spacer a tu masakra - pełno smug, nawet nie widzę ładu w tej pajęczynie. Teraz (11:30) już większość się rozpłynała, czasami jeszcze jakiś samolot przeleci. Niby normalne, ale... mieszkam w bardzo małej miejscowości (do 10 tyś mieszkańców), w Małopolsce, w powiecie Gorlickim. | |
| ||
|
polecam spojrzeć w niebo bo dziś od rana znowu tego pełno Jeśli wyślę zapytanie odnośnie chemtrials do burmistrza i innych rządzących w moim mieście (może do jakichś instutucji) czy ma on obowiązek odpisać? Jeśli tak czy istnieje taka możliwość że nasza szanowna redakcja napisze szablon wg którego każdy z nas będzie mógł wysłać maila z takim zapytaniem? List ten możnaby wysłać do wiadmości regionalnych gazet . Czy da się zrobić coś takiego? | |
| ||
|
Member Posts: 235 |
Obawiam sie, ze niestety nie odniesie to skutku. W najlepszym razie zostaniecie zbyci ogolnikowym pismem sugerujacym, ze doszukujecie sie afer w zwyklych ruchu lotniczym i ze oni sie tym nie zajmuja. Mysle, ze duzo lepsza inicjatywa bylo by zrobienie tego samego co w Holandii, a mianowice zorganizwania sie w kwestii petycji do Sejmu polskiego, w ktorej zadalibysmy przeprowadzenia dochodzenia i glosowania w sprawie chemtrails. O ile mi wiadomo, potrzeba do tego albo 100 tys. albo 150 tys. podpisow. Pismo mozemy tak czy siak sprobowac stworzyc | |
| ||
|
Może dostaniemy ogólniki ale dobrze by było aby w treści tego listu od razu był przeciwargument na te ogólniki - mam nadzieję jednak że pojawi się jakiśambitny "dziennikarz" i może ruszy to dalej np. tak jak w Holandii pozdrawiam | |
| ||
|
Nigdy nie lubiłem jego pisków ale tu mi zaimponował: | |
| ||
|
Member Posts: 14 |
zaobserwowalem dzisiaj to zjawisko lecial bialy samolot-po sobie zostawial biala smuge ona szybko znikala ale na dluzszym odcinku ta smuga zamiast natychmiast zniknac bardzo powoli sie rozplywala i tak pozostawil 3 rownolegle smugi i jedna w poprzek tylko nie wiem czy byl to jeden samolot czy moze wiecej te pasy nie powstaly rownoczesnie ale co jakis czas przelatywal bialy samolot i to zostawial za soba
to z pewnoscia nie byly chmury to bylo ciezsze od chmur jest na niebie troche chmur i one pod wplywem wiatru szybko sie przemieszczaly to bardzo wolno rozplywalo sie tylko wiec wnioskuje ze musialo to zawierac w sobie jakies ciezkie substancje
dodam ze poczulem po pewnym czasie dziwne drapanie w gardle
kiedys czytalem o takiej przepowiedni ze niby mamy obserwowac jakies znaki na niebie ale nie pamietam o co w niej chodzilo moze ktos pamieta i moze ta przepowiednia ma jakis zwiazek z chemtrails
| |
| ||
|
Member Posts: 3 |
http://motyl.wordpress.com/2009/03/01/projekt-blue-beam/
Cosik o projekcie Blue Beam | |
| ||
|
na tym blogu jest mnóstwo ciekawych wpisów - tylko szkoda że nie ma nowych może ktoś ma kontakt do tej osoby wiele z tych arykułów możnaby tu przedrukować, dodać coś nowego itp | |
| ||
|
Member Posts: 3 |
Jeśli o wpisach i artykułach mowa, myślę, że tu też są ciekawe, http://thelinked.pl/index.php?option=com_content&task=category§ionid=7&id=32&Itemid=50 tyle, że nie w temacie chemitrails. | |
| ||
|
Member Posts: 11 |
U mnie ostatnio nie pylą bo na niebie mleko, ale w czwartek w przesmykach miedzy chmurami dało się zauważyć chemtraile. A oto mój film z dotychczasowego "śledztwa": | |
| ||
|
Member Posts: 42 |
Dzisiaj w centralnych wloszech byla istna plaga chemitrialsow. naprawde, juz troche czasu jak obserwuje ten fenomen ale nigdy nie widzialem az tyle w jednym dniu. Dzisiaj niebo bylo bezchmurne i bylo tyle iksow i linii rownoleglych ze naprawde zaczynam sie obawiac, bo ostatnio wyglada na to ze nasilila sie liczba opryskow. ps. rozmawiajac z jedna osoba o celu chemitrials otarlem sie o wiadomosci, ktore oczywiscie nie sa potwierdzone ze chemitrials sluza do celow wojskowych, wiele urzadzen jak radary naziemne, satelity i samoloty bezzalogowe uzywajac sensorow wireless potrzebuja elektrokondukcji w atmosferze aby mogly emitowac w kanalach nadawczych. a jak u was, czy tez sie ostatnio nasililo i co myslicie o tej teorii? | |
--
| ||
|
oj u mnie odkąd zniknęły chmury (2 dni) wszędzie tego pełno jeśli miałoby to służyć do tego aby lepiej działały urządzenia to byłaby w tym pradowpodobnie tylko jedna substancja która poprawia pracę tych urządzeń ... tak jest moje zdanie no ale oczywiście nic nie wiem na temat tych urządzeń i tego do czego one służą | |
| ||
|
Member Posts: 1 |
Już ci piszę o co chodzi . Byłem dwadzieścia lat kontrolerem na lotnisku wojskowym i te wszystkie chemitrals tylko mnie rozśmieszają . Tzw .chemitrals to nic innego jek smugi kondensacyjne pozostawione przez odrzutowce wykonujące lot na dużej wysokości w stratosferze czyli na wysokościach przelotowych samolotów pasażerskich. Smugi o różnych kształtach np. koła , półkola to nic innego jak loty myśliwców na zakresie dopalania najczęściej w zakrętach ponieważ w pewnym momencie może brakować siły nośnej która jest rekompensowana właśnie dopalaczem . Nagłe urwanie smug świadczy tylko i wyłącznie o tym , że pilot wyłączył dopalanie . Jako kontroler także musiałem wiedzieć o każdym samolocie , który wlatywał w przestrzeń powietrzną za którą byłem odpowiedzialny i zawsze były to tylko samoloty rejsowe lub wojskowe które nie są przystosowane do rozpylania jakichkolwiek substancji . Co się tyczy szybkości z jaką znikają smugi to zależne to jest od ruchu powietrza na danej wysokości . Tam też panują swego rodzaju wiatry a nawet prądy strumieniowe które osiągają prędkość ponad 100 km/h. Kup sobie lornetkę i zobacz skąd smugi wychodzą z samolotu . Zawsze będą to silniki . Cztery silniki , cztery smugi bezpośrednio za samolotem przechodzące w dwie . Ot i cała tajemnica chemitrals . Bardzo ładne ślady zostawia myśliwiec który lot wykonuje na prędkościach naddźwiękowych w stratosferze . Dobre widowisko jest również wtedy gdy myśliwiec wykonuje lot na małej wysokości a następnie włącza dopalanie i wykonuje strome wznoszenie . Po osiągnięciu nakazanej wysokości wyłącza dopalanie . Widok jest taki , że pojawia się smuga od ziemi do określonej wysokości a następnie gwałtownie znika i nie widać samolotu , który jest np 10 km nad ziemią . Potrafią to MIGi 29. | |
--
| ||