globalnaswiadomosc.com

artykuły polityka NWO wydarzenia Świat i Polska klimat zdrowie przebudzenie świadomość transformacja forum wideo

Podyskutujmy (FORUM)

Post Reply
Forum Home > Chemtrails > Witamy w ERZE Chemtrails ?w!

Wyspa
Member

Witamy w ERZE Chemtrailsów!

http://www.youtube.com/watch?v=3wlqfCk7b0M

:)

August 21, 2009 at 4:06 PM Flag Quote & Reply

fabularasa
Member

Ostatnie 3 dni to istna plaga tych oprysków - przynajmniej w mieście w którym mieszkam

nie wiem czy to dlatego że niebo było akurat bezchmurne i łatwiej jest dostrzec coś takiego czy może jednak zwięszają intensywność lotów

w końcu pora na szczepienia - czy chcą jeszcze bardziej i szybciej osłabić nasze osrganizmy żeby rzeczywoście wybuchła epidemia?

September 19, 2009 at 8:46 AM Flag Quote & Reply

Dawid
Member

tez to zauwazylem

widzialem wyrazny bialy pas przecinajacy niebo ktory powoli sie rozplywal tworzac biale obloki cienkie jak zaslony

po dluzszym czasie wyrazny bialy pas sie rozplynal pozostawiajac te zaslony

nie wiem co to jest

szkoda ze nie obserwowalem wczesniej nieba

moze bym zauwazyl jakis samolot

te zaslony to nawet slonca nie zaslonia sa takie cienkie

September 19, 2009 at 9:14 AM Flag Quote & Reply

fabularasa
Member

Tak to samoloty jeśli ktoś by mi o tym nie powiedział prawdopodbnie bym tego niedostrzegł - warto obejrzeć filmy na tym portali odności chemtrials - opisywane figury tj kratka, przecięcie trzech pasów tworzących w środku trójkąt wszystko to było bardzo widoczne w ostatnich dniach - wcześniej widziałem to raz na tydzień dwa a teraz 3 dni pod rząd stąd moje zapytanie, może to ze względu na czyste niebo (łatwiej to zobaczyć a może żeczywiście zwiększyli intensyność)

September 19, 2009 at 9:50 AM Flag Quote & Reply

spiskowiec
Member

uwazajcie, w szczecinie od 2 dni pelno tego, mam zdjecia W innych miastach tez moga to robic wlasnie teraz. wypatrujcie krzyży na niebie, potem tworzą szachownicę !!! Po tym gównie strzeliły mi zatoki, nie wypuszczajcie dzieci na dwór, sami tez ograniczcie przebywanie na dworzu

September 19, 2009 at 3:54 PM Flag Quote & Reply

£4zik
Member

Przestało to być zabawne bo też widzę tego cholerstwa coraz więcej. Latają też samoloty ale ich smugi się szybko rozpływają, a te potrafią wręcz godzinami wisieć. Trza iść kupić maskę gazową z pochłaniaczem. Ale na Wirusy raczej nie pomoże ;/

--

Si vis pacem para bellum

September 19, 2009 at 10:49 PM Flag Quote & Reply

fabularasa
Member

Właśnie wstałem i kolejny dzień - to chyba rzeczywiście wzmorzony ruch - sprawdzcie proszę w waszych miastach.

Wczoraj wieczorem zrobiłem sobie spacer - a ponim lekki ból gardła, brzuch wzdęty jak armata - ja i żona położyliśmy się wcześniej spać jakieś dziwne zmęczenie - może jestem przewrażliwiony?

September 20, 2009 at 2:00 AM Flag Quote & Reply

PanDante
Member

U mnie to samo. Jest niedziela, około 10:00, wstaje i idę na spacer a tu masakra - pełno smug, nawet nie widzę ładu w tej pajęczynie. Teraz (11:30) już większość się rozpłynała, czasami jeszcze jakiś samolot przeleci.

Niby normalne, ale... mieszkam w bardzo małej miejscowości (do 10 tyś mieszkańców), w Małopolsce, w powiecie Gorlickim.

September 20, 2009 at 5:33 AM Flag Quote & Reply

fabularasa
Member

polecam spojrzeć w niebo bo dziś od rana znowu tego pełno

Jeśli wyślę zapytanie odnośnie chemtrials do burmistrza i innych rządzących w moim mieście (może do jakichś instutucji) czy ma on obowiązek odpisać? Jeśli tak czy istnieje taka możliwość że nasza szanowna redakcja napisze szablon wg którego każdy z nas będzie mógł wysłać maila z takim zapytaniem? List ten możnaby wysłać do wiadmości regionalnych gazet .

Czy da się zrobić coś takiego?

September 22, 2009 at 5:27 AM Flag Quote & Reply

Andrew 2
Member

Obawiam sie, ze niestety nie odniesie to skutku. W najlepszym razie zostaniecie zbyci ogolnikowym pismem sugerujacym, ze doszukujecie sie afer w zwyklych ruchu lotniczym i ze oni sie tym nie zajmuja.

Mysle, ze duzo lepsza inicjatywa bylo by zrobienie tego samego co w Holandii, a mianowice zorganizwania sie w kwestii petycji do Sejmu polskiego, w ktorej zadalibysmy przeprowadzenia dochodzenia i glosowania w sprawie chemtrails. O ile mi wiadomo, potrzeba do tego albo 100 tys. albo 150 tys. podpisow.  Pismo mozemy tak czy siak sprobowac stworzyc :)

September 22, 2009 at 6:05 AM Flag Quote & Reply

fabularasa
Member

Może dostaniemy ogólniki ale dobrze by było aby w treści tego listu od razu był przeciwargument na te ogólniki - mam nadzieję jednak że pojawi się jakiśambitny "dziennikarz" i może ruszy to dalej np. tak jak w Holandii

pozdrawiam

September 22, 2009 at 6:47 AM Flag Quote & Reply

fabularasa
Member

Nigdy nie lubiłem jego pisków ale tu mi zaimponował:

http://www.youtube.com/watch?v=YOGUqXRXPts&NR=1

September 23, 2009 at 1:58 AM Flag Quote & Reply

Dawid
Member

zaobserwowalem dzisiaj to zjawisko

lecial bialy samolot-po sobie zostawial biala smuge ona szybko znikala ale na dluzszym odcinku ta smuga zamiast natychmiast zniknac bardzo powoli sie rozplywala i tak pozostawil 3 rownolegle smugi i jedna w poprzek

tylko nie wiem czy byl to jeden samolot czy moze wiecej

te pasy nie powstaly rownoczesnie ale co jakis czas przelatywal bialy samolot i to zostawial za soba

to z pewnoscia nie byly chmury

to bylo ciezsze od chmur

jest na niebie troche chmur i one pod wplywem wiatru szybko sie przemieszczaly to bardzo wolno rozplywalo sie tylko wiec wnioskuje ze musialo to zawierac w sobie jakies ciezkie substancje

dodam ze poczulem po pewnym czasie dziwne drapanie w gardle

kiedys czytalem o takiej przepowiedni ze niby mamy obserwowac jakies znaki na niebie ale nie pamietam o co w niej chodzilo

moze ktos pamieta i moze ta przepowiednia ma jakis zwiazek z chemtrails

October 5, 2009 at 5:44 AM Flag Quote & Reply

Isfereth
Member

http://motyl.wordpress.com/2009/03/01/projekt-blue-beam/

Cosik o projekcie Blue Beam

October 24, 2009 at 5:27 AM Flag Quote & Reply

fabularasa
Member

na tym blogu jest mnóstwo ciekawych wpisów - tylko szkoda że nie ma nowych

może ktoś ma kontakt do tej osoby wiele z tych arykułów możnaby tu przedrukować, dodać coś nowego itp

October 24, 2009 at 7:22 AM Flag Quote & Reply

Isfereth
Member

Jeśli o wpisach i artykułach mowa, myślę, że tu też są ciekawe,

http://thelinked.pl/index.php?option=com_content&task=category&sectionid=7&id=32&Itemid=50

tyle, że nie w temacie chemitrails.

October 24, 2009 at 10:39 AM Flag Quote & Reply

Magnetronic
Member

U mnie ostatnio nie pylą bo na niebie mleko, ale w czwartek  w przesmykach miedzy chmurami dało się zauważyć chemtraile. A oto mój film z dotychczasowego "śledztwa":
http://www.youtube.com/watch?v=G1sBwXddHek
P.S. Zastanawiam się czy dać by ten film na miejski przegląd kina niezależnego.. moze w taki sposób udałoby się dotrzeć do mediów..

October 24, 2009 at 1:21 PM Flag Quote & Reply

zeitgeist
Member

Dzisiaj w centralnych  wloszech byla istna plaga chemitrialsow. naprawde, juz troche czasu jak obserwuje ten fenomen ale nigdy nie widzialem az tyle w jednym dniu. Dzisiaj niebo bylo bezchmurne i bylo tyle iksow i linii rownoleglych ze naprawde zaczynam sie obawiac, bo ostatnio wyglada na to ze nasilila sie liczba opryskow. ps. rozmawiajac z jedna osoba o celu chemitrials otarlem sie o wiadomosci, ktore oczywiscie nie sa potwierdzone ze chemitrials sluza do celow wojskowych, wiele urzadzen jak radary naziemne, satelity i samoloty bezzalogowe  uzywajac sensorow wireless potrzebuja elektrokondukcji w atmosferze aby mogly emitowac w kanalach nadawczych. a jak u was, czy tez sie ostatnio nasililo i co myslicie o tej teorii?

--

October 28, 2009 at 2:59 PM Flag Quote & Reply

fabularasa
Member

oj u mnie odkąd zniknęły chmury (2 dni) wszędzie tego pełno

jeśli miałoby to służyć do tego aby lepiej działały urządzenia to byłaby w  tym pradowpodobnie tylko jedna substancja która poprawia pracę tych urządzeń ... tak jest moje zdanie no ale oczywiście nic nie wiem na temat tych urządzeń i tego do czego one służą

October 29, 2009 at 3:00 AM Flag Quote & Reply

MArek
Member

fabularasa at 05:27AM on Sep 22, 2009

polecam spojrzeć w niebo bo dziś od rana znowu tego pełno

Jeśli wyślę zapytanie odnośnie chemtrials do burmistrza i innych rządzących w moim mieście (może do jakichś instutucji) czy ma on obowiązek odpisać? Jeśli tak czy istnieje taka możliwość że nasza szanowna redakcja napisze szablon wg którego każdy z nas będzie mógł wysłać maila z takim zapytaniem? List ten możnaby wysłać do wiadmości regionalnych gazet .

Czy da się zrobić coś takiego?

Już ci piszę o co chodzi . Byłem dwadzieścia lat kontrolerem na lotnisku wojskowym i te wszystkie chemitrals tylko mnie rozśmieszają . Tzw .chemitrals to nic innego jek smugi kondensacyjne pozostawione przez odrzutowce wykonujące lot na dużej wysokości w stratosferze czyli na wysokościach przelotowych samolotów pasażerskich. Smugi o różnych kształtach np. koła , półkola to nic innego jak loty myśliwców na zakresie dopalania najczęściej w zakrętach ponieważ w pewnym momencie może brakować siły nośnej która jest rekompensowana właśnie dopalaczem . Nagłe urwanie smug świadczy tylko i wyłącznie o tym , że pilot wyłączył dopalanie . Jako kontroler także musiałem wiedzieć o każdym samolocie , który wlatywał w przestrzeń powietrzną za którą byłem odpowiedzialny i zawsze były to tylko samoloty rejsowe lub wojskowe które nie są przystosowane do rozpylania jakichkolwiek substancji .

Co się tyczy szybkości z jaką znikają smugi to zależne to jest od ruchu powietrza na danej wysokości . Tam też panują swego rodzaju wiatry a nawet prądy strumieniowe które osiągają prędkość ponad 100 km/h.  Kup sobie lornetkę i zobacz skąd smugi wychodzą z samolotu . Zawsze będą to silniki . Cztery silniki , cztery smugi  bezpośrednio za samolotem przechodzące w dwie . Ot i cała tajemnica chemitrals . Bardzo ładne ślady zostawia myśliwiec który lot wykonuje na prędkościach naddźwiękowych w stratosferze . Dobre widowisko jest również wtedy gdy myśliwiec wykonuje lot na małej wysokości a następnie włącza dopalanie i wykonuje strome wznoszenie . Po osiągnięciu nakazanej wysokości wyłącza dopalanie . Widok jest taki , że pojawia się smuga od ziemi do określonej wysokości a następnie gwałtownie znika i nie widać samolotu , który jest np 10 km nad ziemią . Potrafią to MIGi 29.

--
March 10, 2010 at 4:22 AM Flag Quote & Reply

You must login to post.

Wsparcie dla Portalu

Nowe Video

111 views - 0 comments
244 views - 0 comments

Wyszukiwarka GS

Loading

Translate page

Dodaj do Facebook

Goraco Polecamy ! :)

Reklama

Pogoda dla Polski

Polecamy

David Icke

Warto zobaczyc

Wolne Media - Toplista

Sentencja Roku

"Jest ludzkim kochanie aby byc kochanym, lecz kochac dla samej milosci jest anielskie."

Alfonse De Lamartine

Rada od serca

Zastanówcie się tylko.

W jednej chwili możeciepomyśleć o szczęściu i całe Wasze ciało wypełni się radością.

W jednej chwili możeciewyobrazić sobie siebie w roli żałosnej istoty, której nikt nie kocha i ogarnieWas smutek oraz współczucie dla samych siebie.

Potrzebny jest tylkomoment aby to nastąpiło.

I tak samo w jednejchwili możecie przestać szlochać i wybuchnąć radosnym śmiechem.

W jednej chwili możeciepołożyć kres krytykom i zobaczyć piękno wszystkiego co Was otacza.

Kto to robi ? Wy !

W momencie kiedymieliście kaprys, aby stworzyć uczucia, w głębi Waszej istoty, czy cokolwiekwokół Was się zmieniło ? Nie.

Tylko wszystko, kimbyliście uległo zmianie.

Jesteście dokładnie tym, o czym myślicie.

Ramtha/ J.Z.Knight

Contact

Jesli chcesz sie z nami skontaktowac to napisz do nas na: redakcja@globalnaswiadomosc.com 

www.globalnaswiadomosc.com

Follow me on Twitter

Webs Counter

GS na swiecie

Facebook Fanpage Box

Goraco Polecamy