| Forum Home > Nasze sny i ich znaczenie > kości?ł , pierscień atlant?w | ||
|---|---|---|
|
Member Posts: 124 |
a mnie się śnią zeobok przechodzę zrujnowanych kościołów z jednym ocalałym witrażem na którymjest Jezus ze a pod nim napis Jezu ufam tobie
a też mi Sie miałemtaki ze ide do kościoła a tam ludzie niosą prezenty a ja podchodzę i widzę jak zostają wnoszone 3 trumny do kościoła i Sie pytam ludzi i oni miodpowiadają ze będzie połączenie 3osób ducha sw , Jezusa , boga w chodzę do kościoła a tam jakąś babkazamiata Kościół i podchodzi ona do mnie bierze 2 palcami ten pył i posypuje mi głowę ja gostrzepuje i zamierzam wyjść zkościoła i kościół sam Sie zamyka a ta babka to zamienia się w monstrancje z hostia w środku a przed tym snem to z tydzien myslałem do czego morze słurzyc pierscien atlantów i taki miałem sen śniło mi się ze widziałem księgę całą złotą i było na niej 7 symboli znaków atlantów ale każda wersja inna jeden to widziałem znak że po bokach miała forma to kwadraty i stykały kantem mniejsze 3 prostokąty a na koncu to nie były trójkąty tylko co innego ale nie pamiętam albo nie zobaczyłem dokładnie pojawił się czarodziej z pomocnica i kazał jej zrobić jej znak atlantów ale nie ten co widziałem ale ten obecnie powiedział swojej pomocnicy ze ten jest wszechstronnie ma właściwości i działa na adjna druga cześć to ze zleciał ten pierścień z dachu na na ziemie i się zrobiło się 3 pierścienie duże i cienkie jakby na nadgarstki i jeden gruby szeroki i mały jakby na palec i się skończył sen ciekawe co oznacza taki sen
| |
| ||